Ανακοίνωση Γρ. Τύπου: Η κατάρρευση ελεύθερων ανθρώπων στα πεζοδρόμια έχει όνομα και αιτία: Κυριάκος Μητσοτάκης

Η άμεση επιστροφή των υγειονομικών που βρίσκονται σε αναστολή εργασίας πλέον εξελίσσεται σε ζήτημα ζωής και θανάτου.

Με τρόμο οι ελεύθεροι άνθρωποι παρακολουθούμε τις εξελίξεις. Δεύτερος υγειονομικός σε αναστολή και συνάμα απεργός πείνας που καταρρέει και μεταφέρεται στο νοσοκομείο. Η κυβέρνηση Μητσοτάκη στην κυριολεξία παίζει εγκληματικά παιχνίδια, φτωχοποιώντας και εξαθλιώνοντας τους Έλληνες.

Αφού πέταξε κυριολεκτικά στο δρόμο τους ήρωες υγειονομικούς, γιατί δεν υπάκουσαν στον αυταρχισμό Μητσοτάκη, μετά τους επιτέθηκε ακόμη και με χημικά έξω από το υπουργείο Υγείας, επειδή τολμούν να μην υποκύπτουν και να διαμαρτύρονται για τα ανθρώπινα δικαιώματα, τη δημοκρατία, την ελευθερία, την εργασία, την κοινωνική δικαιοσύνη. Τώρα χωρίς ίχνος ανθρωπιάς και λογικής, ως ηθικός αυτουργός του εγκλήματος, παρακολουθεί με έκδηλη ικανοποίηση την κατάρρευση αυτών των ανθρώπων.

Οι ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ και ο πρόεδρος του Κινήματος, Πάρις Κουρτζίδης, από την πρώτη κιόλας στιγμή, χωρίς μισόλογα και αστερίσκους, στάθηκαν και στέκονται στο πλευρό όλων των ηρώων υγειονομικών, είτε βρίσκονται σε αναστολή, είτε όχι. Πρωτίστως όμως αγωνίζονται υπέρ της επιβίωσης όλων των ελεύθερων ανθρώπων που η κυβέρνηση Μητσοτάκη θέλει να καθυποτάξει. Όπως έχει δεσμευθεί δημόσια ο πρόεδρος του ΕΛ.Α, θα συνεχίσουμε να δίνουμε σκληρές μάχες μέχρι τελικής δικαίωσης. Έως ότου οι άνθρωποι αυτοί να επιστρέψουν στην εργασία και στο κοινωνικό λειτούργημα τους. Κάτι το οποίο θα γίνει αργά ή γρήγορα. Θέλουν και δεν θέλουν οι επιτελείς του Μητσοτάκη.

Το ζητούμενο όμως είναι πόσοι θα ‘χουν αντέξει να επιβιώσουν μέχρι τότε. Αν αφήσουν να χαθεί έστω και ένας ήρωας υγειονομικός, ο πρόεδρος του ΕΛ.Α δεσμεύεται ότι θα υποβάλει μηνυτήρια αναφορά σε βάρος όλων όσοι θα φέρουν ακέραια την ευθύνη της ηθικής αυτουργίας. Άλλωστε, ακόμη και την ύστατη ώρα, με επιστολή-έκκληση που απηύθυνε στον πρόεδρο της Βουλής, τον πρωθυπουργό και σε όλους τους πολιτικούς αρχηγούς των κοινοβουλευτικών κομμάτων, όπως και προς όλους τους βουλευτές, ζητώντας να κάνουν άμεσα ότι είναι δυνατόν, προκειμένου να μη συνεχιστεί άλλο το ανάλγητο και αυταρχικό μέτρο της αναστολής εργασίας σε βάρος 7.000 και πλέον ελεύθερων ανθρώπων που πλέον απειλεί κυριολεκτικά τη ζωή τους.

Έτσι, ουδείς μπορεί να ισχυριστεί ότι δεν γνώριζε για το έγκλημα. Όλοι τώρα ξέρουν ότι η κατάρρευση ελεύθερων ανθρώπων – ηρώων υγειονομικών στα πεζοδρόμια έχει ονοματεπώνυμο και αιτία: Κυριάκος Μητσοτάκης.

NEA

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.