Ανακοίνωση Γρ. Τύπου: Η κυβέρνηση θέλει να φιμώσει κάθε ελεύθερη φωνή – Ντροπολογία Γ. Οικονόμου στη Βουλή

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη επιχειρεί για ακόμη μια φορά να φιμώσει κάθε ελεύθερη φωνή. Σε μια απόπειρα να «κρατηθεί» λίγο πριν την μεγάλη πτώση, με ν-τροπολογία που κατέθεσε στη Βουλή ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και υπεραμύνθηκε αυτής ο υπουργός Εσωτερικών, κ. Μάκης Βορίδης, θέλει τώρα να εκβιάσει τον Τύπο.

Με εξόφθαλμη παρερμηνεία και καταστρατήγηση των άρθρων 14 και 15 του Συντάγματος και χωρίς να έχει ενημερώσει νωρίτερα τις Ενώσεις δημοσιογράφων μετατρέπει αυθαίρετα το ΕΣΡ σε μεσάζοντα επιβολής προστίμων στις εφημερίδες. Εν συνεχεία, η συγκεκριμένη τροπολογία της κυβέρνησης καταργεί το νομικό καθεστώς που ισχύει για τις Ανώνυμες Εταιρείες αλλά μόνο για όσες εκδίδουν εφημερίδα ταυτίζοντας το εταιρικό προφίλ με τα φυσικά πρόσωπα. Η τροπολογία μετατρέπεται σε σκάνδαλο την ώρα που η κυβέρνηση Μητσοτάκη προτείνει πρακτορείο διανομής να εισπράττει τα πρόστιμα στο όνομα του Δημοσίου, δηλαδή το μοναδικό πρακτορείο διανομής που ανήκει σε μιντιάρχη-μεγαλοεπιχειρηματία!

Οι ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ και προσωπικά ο πρόεδρος του κόμματος, Πάρις Κουρτζίδης, έχουν δώσει μάχες για την ενδυνάμωση της Ελευθερίας του Τύπου. Σύντομα δε, θα κληθούν από τον ελληνικό λαό να συμβάλλουν και από τα έδρανα του ελληνικού κοινοβουλίου στην αποκατάσταση της Δημοκρατίας.

Όσο ο κύριος Μητσοτάκης προσπαθεί «νύχτα» να καταλύσει κάθε μορφή Ελευθερίας σε αυτή τη χώρα, το ΕΛ.Α κοιτά τους πολίτες στα «μάτια» με στόχο την πλήρη αποκατάσταση και ανάπτυξη μιας αληθινής Δημοκρατίας.

NEA

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.