ΕΛΑ: Ο Πάρις Κουρτζίδης ξανά μαζί με τους αδελφούς Ποντίους στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ανατροπής, Πάρις Κουρτζίδης, θα παρευρεθεί στη μεγάλη συγκέντρωση Ποντιακών Συλλόγων και Σωματείων στην κεντρική πλατεία της Ξάνθης, την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου και ώρα 12:00.

Η δίκαιη και γενναία πολιτική λύση για τα «κόκκινα δάνεια», ειδικά για τα «κόκκινα ποντιακά», αλλά και γενικά για τα αγροτικά – επιχειρηματικά, όπως και για την απαιτούμενη μέριμνα να μην καταλήξουν σύντομα και τα «πράσινα» σε «κόκκινα», απαιτεί μέσα στο νέο κοινοβουλευτικό -και κυβερνητικό- σχήμα, μια ανερχόμενη κοινωνικά και πολιτικά δύναμη, που δεν εξαρτάται, δεν εκβιάζεται, ούτε δειλιάζει. Που επουδενί υποκύπτει μπροστά σε οποιαδήποτε εγχώριο ή και εξωχώριο νταβατζή. Κι αυτό αποδεδειγμένα πλέον δεν μπορεί να είναι κανένα κατ’ επίφαση πατριωτικό κόμμα που τόσο καιρό μπορούσε αλλά δεν έπραξε τίποτα, αντιθέτως έχει στους κόλπους του ακόμη και «κοράκια», παρά μόνο η αληθινά ασυμβίβαστη και ριζοσπαστική Ελληνική Ανατροπή.

Η Ελληνική Ανατροπή με Πόντιο πολιτικό αρχηγό, βρίσκεται έμπρακτα δίπλα στους αδελφούς Ποντίους, απ’ όταν κιόλας έδινε μάχες υπέρ του δημοσίου συμφέροντος και του λαού ως ερευνητής δημοσιογράφος, αποτρέποντας την εκμετάλλευση και την πολιτική εκδούλευση που επιχειρούν τώρα την ύστατη προεκλογική ώρα οι κυβερνώντες, αλλά και τα δήθεν πατριωτικά κοινοβουλευτικά ή μη κοινοβουλευτικά κόμματα (που φυτρώνουν σαν τα μανιτάρια με «λαγούς» – μπροστινούς του Μητσοτάκη).

Πολιτική εκμετάλλευση, λόγω προεκλογικών σκοπιμοτήτων, την οποία επιχειρούν ακόμη και τα κατ΄ επίφαση λαϊκά αριστερά κόμματα.

Ο Πάρις Κουρτζίδης, ήδη ενεργώντας αθόρυβα αλλά ουσιαστικά, ακόμη και τώρα που δεν εμπιστεύεται την ανεκδιήγητη κυβέρνηση Μητσοτάκη, εξασφάλισε την προστασία των Ποντίων.  

Γιατί θέλουμε, μπορούμε, ξέρουμε πώς, ακόμη και πριν μπούμε στη βουλή να εισφέρουμε και να υπερασπιζόμαστε τον ελληνικό λαό και φυσικά τους Ποντίους αδελφούς μας.

Για τις ενέργειες που διασφαλίζουν τους Ποντίους αδελφούς να μην χάσουν τα σπίτια τους, ο πρόεδρος της «ΕΛΑ» Πάρις Κουρτζίδης, θα αναφερθεί εκτενώς στην ομιλία του.

Απόσπασμα από την ομιλία του προέδρου της ΕΛΑ στην αίθουσα “Ειρήνη” στην Ξάνθη στις 30/10/22 σε Ποντίους και Παλλιννοστούντες:

NEA

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.