Ελίνα Μπαχαρίδη – Εκπρόσωπος Τύπου ΕΛΑ: Να “μαζέψει” ο κ. Τσίπρας όσους έστω και από αφέλεια τρέφουν την εγκληματική πολιτική παρακμή Μητσοτάκη

Η Eκπρόσωπος Τύπου της Ελληνικής Ανατροπής, Ελίνα Μπαχαρίδη, με αφορμή την ανάρτηση του κ. Δημήτρη Παπαδημούλη, σχετικά με την επίσκεψη στην Ελλάδα της Εξεταστικής Επιτροπής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου (PEGA) για τη διερεύνηση της χρήσης παράνομων λογισμικών παρακολούθησης (Pegasus-Predator) προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

” Η παρωδία που εκτυλίσσεται τις τελευταίες ώρες περί ανάρτησης-διαρροής Παπαδημούλη για την επίσκεψη της PEGA στην χώρα μας σχετικά με το σκάνδαλο των υποκλοπών δεν έχει προηγούμενο. 

Από τη μία η ΝΔ έτρεξε να ρίξει το μπαλάκι της συγκάλυψης, που τόσο επίμονα επιχειρεί, στην αξιωματική αντιπολίτευση, κατηγορώντας την για δήθεν διαρροή και από την άλλη, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου κ. Παπαδημούλης επιβεβαιώνει την εικόνα της ανήμπορης αξιωματικής αντιπολίτευσης να υπερασπιστεί ένα τόσο σημαντικό ζήτημα Δημοκρατίας. 

Θα περιμένουμε από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλέξη Τσίπρα να “μαζέψει” όσους έστω και από αφέλεια όχι μόνο υπονομεύουν τη διαδικασία αλλά τρέφουν και την εγκληματική πολιτική παρακμή Μητσοτάκη”.

NEA

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.