Ελληνική Ανατροπή: Η ανθρωποκτονία δεν γίνεται να εργαλειοποιείται – Ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του 16χρονου Ρομά

Η απώλεια του 16χρονου Έλληνα Ρομά από πυροβολισμό αστυνομικού στη Θεσσαλονίκη αδιαμφησβήτητα αποτελεί τραγική εξέλιξη στην υπόθεση που ήδη έχει διαταράξει την ελληνική κοινωνία, συμπεριλαμβανομένη και την κοινότητα των Ρομά.

Στην Ελληνική Ανατροπή έχουμε ήδη εκφράσει τις συθέμελες αλλαγές που -όπως αποδεικνύεται για ακόμη μια φορά- έχει ανάγκη η Πολιτεία, εδώ και τώρα!

Μια άρτια εκπαιδευμένη ΕΛ.ΑΣ που δεν απαντά στην απλή παραβατικότητα με παράπλευρες απώλειες… Ένα κράτος, δομημένο ορθά, εντάσσει στους κόλπους του με δίκαιο, ρεαλιστικό και αποτελεσματικό τρόπο κάθε κοινωνική ομάδα.

Αντί αυτών, καθημερινά βλέπουμε να βουλιάζουμε μέσα στη σήψη και την παρακμή. Η κατάσταση έχει φθάσει στο απροχώρητο και η ευθύνη βαραίνει τους κυβερνώντες των τελευταίων πολλών ετών. Η κυβέρνηση Μητσοτάκη επιτελούς πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες που τις αναλογούν. Ήρθε ως -δήθεν- άριστη και αποδεικνύεται διεφθαρμένη και επικίνδυνα άχρηστη.  

Η ανθρωποκτονία δεν γίνεται να εργαλειοποιείται. Οφείλουμε όμως να αποδίδεται δικαιοσύνη και να τιμωρείται.

Ο πρόεδρος του κόμματος και δημοσιογράφος Πάρις Κουρτζίδης, όπως και σύσσωμα τα στελέχη της Ελληνικής Ανατροπής, εκφράζουμε τα ειλικρινή συλλυπητήρια μας στη χαροκαμένη οικογένεια και τους οικείους του 16χρονου αδικοχαμένου Κώστα Φραγκούλη.

NEA

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.