Ελληνική Ανατροπή: Η ελληνική Ολυμπιακή οικογένεια και η πολιτική ζωή του τόπου από σήμερα είναι φτωχότερες – Θερμά συλληπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Αλέξανδρου Νικολαϊδη

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ανατροπής, Πάρις Κουρτζίδης προχώρησε στην παρακάτω ανακοίνωση για τον θάνατο του Αλέξανδρου Νικολαϊδη, αναπληρωτή εκπρόσωπο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ:

“Έφυγε ένας ακόμη πολύ καλός φίλος, ένας εξαιρετικός άνθρωπος, μια σπουδαία προσωπικότητα, τόσο μικρός και τόσο άδικα! Ο Πόντιος, Θεσσαλονικιός Ολυμπιονίκης και αναπληρωτής εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Αλέξανδρος Νικολαΐδης, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 42-43 χρονών από μια ιδιαίτερα σπάνια μορφή καρκίνου. Δεν έχω λόγια, με πνίγουν τα συναισθήματα, οι προβληματισμοί και οι σκέψεις!.. Είμαι ειλικρινά συντετριμμένος! Καλό ταξίδι, Αλέξανδρε! Ήσουν και φίλος και σπουδαίος συμπαράστασης σε μια διαρκή μάχη με τη σήψη! Για δικαιική και κοινωνική δικαιοσύνη.

Τελικά, ως σκληρός μαχητής που ήσουν, δεν έχασες αυτές τις μάχες… Έχασες από έναν ύπουλο και ανίκητο εχθρό, που και η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά…Εις το επανιδείν, φίλε! Καλό παράδεισο.”

Σύσσωμη η Ελληνική Ανατροπή εκφράζει τα πιο θερμά συλλυπητήρια στην σύζυγο και τα παιδιά του, σε κάθε οικείο του. Τα ειλικρινή συλλυπητήρια σ’ όλους τους συντρόφους του στον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ. Η Ελλάδα, ο Ποντιακός Ελληνισμός, η ελληνική κοινωνία, η ελληνική Ολυμπιακή οικογένεια, η πολιτική ζωή του τόπου, από σήμερα είναι πραγματικά φτωχότερες!

NEA

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.