Ελληνική Ανατροπή: Τα 9 σημεία της Αγροτικής πολιτικής – Ανατρεπτικά Προτάγματα

Η Ελληνική Ανατροπή δίπλα σε κάθε Αγρότη. Τα 9 σημεία της Αγροτικής πολιτικής της ΕΛΑ για την αντιμετώπιση της επιβίωσης και ανάπτυξης της Αγροτιάς στη χώρα μας.

Στην ΕΡΕΥΝΑ με τον ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ προσανατολισμένο μόνο για έρευνα αγροτικών εφαρμογών και καινοτομιών.

Στην ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ με δημιουργία και λειτουργία πρότυπων αγροτικών σχολείων και σχολών αγροτικής επαγγελματικής κατάρτισης

Στην ΔΙΚΤΥΩΣΗ με δημιουργία και λειτουργία αγροτικών επιμελητηρίων, τα οποία θα φροντίζουν για τη μείωση του κόστους παραγωγής και την καλύτερη προώθηση των αγροτικών, κτηνοτροφικών και αλιευτικών προϊόντων επιδιώκοντας μέγιστη προστιθέμενη αξία

Στην ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ με δημιουργία και λειτουργία εξειδικευμένων χώρων για αγρότες, κτηνοτρόφους και αλιείς σε κάθε δημοτική ενότητα (Αγορές Αγροτών – Farmers Market) καταργώντας τους μεσάζοντες και την κερδοσκοπία

Ανατρεπτικά Προτάγματα

  • Αφορολόγητο το αγροτικό πετρέλαιο και γενναία επιδότηση για αγορά λιπασμάτων και ζωοτροφών στους παραγωγούς.
  • Αλλαγή κανονισμού του ΕΛΓΑ ώστε να ασφαλίζει και να αποζημιώνει το 100% της παραγωγής από όλους τους φυσικούς κινδύνους και ασθένειες.
  •  Συντελεστής ΦΠΑ 6% στα αγροκτηνοτροφικά και αλιευτικά προϊόντα μόνο για παραγωγούς και αλιείς, ώστε να γίνουν φθηνότερα στον καταναλωτή όταν τα αγοράζει από τους παραγωγούς και τους αλιείς.
  • Βοήθημα (επιδότηση) στους αγροτοκτηνοτρόφους παραγωγής και αλιείς 10.000 ευρώ, για την αντιμετώπιση των εξόδων τήρησης βιβλίων εσόδων εξόδων.
  • Δημιουργία Κοινωνικών Συνεταιριστικών Επιχειρήσεων (Κοιν.Σ.ΕΠ) οι οποίες χρηματοδοτούνται από τα ΕΣΠΑ, για μείωση της τοπικής ανεργίας.
Ελληνική Ανατροπή Αγρότες
NEA

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.