Γιώργος Σφακιανάκης: Καταφέραμε μια σπουδαία νίκη!

Δήλωση του εκπρόσωπου Τύπου της Ελληνικής Ανατροπής:

«Η Δημοκρατία και πατριωτισμός, λαός και πατρίδα είναι μία αρχαία αρετή που μας τη δίδαξαν οι Αθηναίοι στον Μαραθώνα. Από τότε κάθε άνθρωπος που επιδιώκει την ανωτερότητα γνωρίζει ότι δεν υπάρχει έργο σπουδαιότερο από τον αγώνα για κοινωνική δικαιοσύνη και εθνική ανεξαρτησία.

Σήμερα, η πεισματώδης και θαρραλέα μάχη του Πρόεδρου μας  κ. Πάρι Κουρτζίδη  και του κόμματός μας, «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ», καταφέραμε μια πρώτη πλην σπουδαία νίκη. Μια μεγάλη ανάσα αξιοπρέπειας για κάθε Έλληνα και κάθε Ελληνίδα!

Είναι μια Μεγαλοπρεπής  νίκη και της σύμπλευσής  μας  με  τον Επικεφαλής των ψηφοδελτίων του ΕΑΝ και τον επίτιμο Αντεισαγγελέα κ. Αναστάσιο Κανελλόπουλο. Την ώρα που η πατρίδα μας βυθίζεται στην ύφεση, στην απόγνωση και στην ανεργία εξαιτίας της πολιτικής που μας επιβάλλει η Νέα Δημοκρατία από το 2019.

Η «Ελληνική Ανατροπή» διαθέτει  γερές βάσεις ώστε να εκτοπιστούν  όσοι υπονόμευαν συστηματικά το ηθικό ενός έθνους. Την ελευθερία της πατρίδας μας. Το σύνθημά μας στην πράξη: Φέρνουμε, την Ελληνική ανατροπή

Επειδή πατριωτισμός δίχως αγάπη για τον λαό δεν υπάρχειλων μας οι ζωές είναι σε κίνδυνο, η πατρίδα είναι σε κίνδυνο. Μαζί για την μεγάλη Ελλάδα!» 

NEA

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.