Η Ελληνική Ανατροπή και ο πρόεδρος της Πάρις Κουρτζίδης βρέθηκαν στο πλευρό των υγειονομικών και των αγανακτισμένων πολιτών στη μεγάλη διαδήλωση στο Σύνταγμα

Ο πρόεδρος της ΕΛΑ, Πάρις Κουρτζίδης, μαζί με στελέχη και μέλη παρευρέθηκαν στη διαδήλωση στο κέντρο της Αθήνας στις 9 Νοεμβρίου 2022.

Με σύνθημα «Βάζουμε ΤΕΛΟΣ στην εξαθλίωση του ελληνικού λαού από εγχώριους και εξωχώριους νταβατζήδες», «Βάζουμε ΤΕΛΟΣ στους βρώμικους και μαφιόζικους σχεδιασμούς του επιτελικού παρακράτους Μητσοτάκη», η Ελληνική Ανατροπή δήλωσε βροντερό παρόν, συμμετέχοντας σε μια διαδήλωση διαμαρτυρίας που θύμιζε εποχές αγανακτισμένων πολιτών.

Πάρις Κουρτζίδης: Οι εγκάθετοι “γνωστοί-άγνωστοι” του παρακράτους έκαναν τη βρώμικη δουλειά του Μητσοτάκη για να διαλυθεί άδοξα μια μεγαλειώδης διαμαρτυρία

Ο Πάρις Κουρτζίδης μετά το πέρας της συγκέντρωσης έκανε την εξής δήλωση με νόημα, στηλιτεύοντας τα στημένα επεισόδια από το επιτελικό παρακράτος Μητσοτάκη:

«Ήταν τέτοια η συμμετοχή του κόσμου που ίσως να πραγματοποιήθηκε η μεγαλύτερη διαδήλωση των τελευταίων 10 ετών! Ωστόσο, το επιτελικό παρακράτος έστησε επεισόδιο με τους “γνωστούς – άγνωστους” μπαχαλάκηδες, των 20-30 ευρώ της βρωμοδουλειάς… Κι έτσι τα ΜΑΤ με την προβοκάτσια αυτή βρήκαν αφορμή για να διαλύσουν τη συγκέντρωση στο Σύνταγμα.

Το μένος τους και τα πραγματικά κίνητρα τους… οι εγκάθετοι “γνωστοί – άγνωστοι” το έδειξαν και με την άνανδρη και καθοδηγούμενη επίθεση που έκαναν στους ήρωες υγειονομικούς που βρίσκονται σε αναστολή, οι οποίοι ήταν και η ψυχή της διαδήλωσης ακριβώς πίσω από το μπλοκ της Ελληνικής Ανατροπής.

Ό,τι και να κάνoυν, όμως, πια, ο Μητσοτάκης και το παρακράτος του… η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ξεκίνησε μέσα στην ελληνική κοινωνία κι έρχεται δυναμικά στη Βουλή των Ελλήνων!».

NEA

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.