Η Ελληνική Ανατροπή συμπράττει εκλογικά με την «ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ»

Σήμερα Σάββατο 1η Απριλίου 2023, συνεδρίασε εκτάκτως το Εκτελεστικό Συμβούλιο της Ελληνικής Ανατροπής, υπό τον πρόεδρο Π. Κουρτζίδη, και αποφάσισε με ψήφους 9 υπέρ και 2 κατά, η ΕΛΑ να συμπράξει εκλογικά στις προσεχείς εκλογές της 21ης Μάϊου με τον πολιτικό και κοινωνικό συνασπισμό «ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ» με επικεφαλής του ψηφοδελτίου τον κ. Πρόδρομο Εμφιετζόγλου. 

Η Ελληνική Ανατροπή ωστόσο, διατηρεί πλήρως την αυτονομία της, καθώς και την άρτια λειτουργία της, ενισχύοντας με ισχυρές υποψηφιότητες το κοινό ψηφοδέλτιο του συνασπισμού «ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ», καταγράφοντας ιδιαίτερη διείσδυση στην αντισυστημική ψήφο, το ριζοσπαστικό κοινωνικό κέντρο, τον Ποντιακό Ελληνισμό και γενικά στους Έλληνες της καθ‘ ημάς Ανατολής, τις αμφίπλευρες πατριωτικές δυνάμεις αλλά ακόμη και στην καραμανλική (αντιμητσοτακική) βάση της ΝΔ.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ανατροπής, κ. Πάρις Κουρτζίδης, αναλαμβάνει στο συνασπισμό καθήκοντα Γραμματέα στο καθοδηγητικό όργανο του συμβουλίου των προέδρων όλων των συνασπιζόμενων κομμάτων και κινημάτων.

NEA

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.