Η επιστροφή των υγειονομικών με την διενέργεια δύο rapid test την εβδομάδα αποτελεί την πλήρη δικαίωση του προέδρου της Ελληνικής Ανατροπής

Ο Πάρις Κουρτζίδης απ’ όταν ακόμη ήταν εκπρόσωπος Τύπου στο Κίνημα Ελεύθεροι Άνθρωποι, δηλαδή από το φθινόπωρο του 2021, όπως και ως διάδοχος του αείμνηστου Γιώργου Τράγκα στην ηγεσία των Ελεύθερων Ανθρώπων, αλλά και από την άνοιξη του 2022 ως πρόεδρος της Ελληνικής Ανατροπής, υπερασπιζόμενος τα ανθρώπινα δικαιώματα και την προαιρετικότητα, στάθηκε υπέρμαχος της επιστροφής των ανεμβολίαστων υγειονομικών στο ΕΣΥ με τη διενέργεια διαγνωστικού ελέγχου για τον covid-19 δύο φορές την εβδομάδα. Μέτρο το οποίο ζητά να ισχύει για όλους τους ερζαζόμενους στο ΕΣΥ, δηλαδή και για τους πλήρως εμβολιασμένους υγειονομικούς.

Την πρόταση αυτή, επιδοκίμασε και τελικά εφήρμοσε με απόλυτη επιτυχία η Κύπρος, καθώς τηλεοπτικά δίκτυα στη Μεγαλόνησο αναμετέδιδαν την τότε ανακοίνωση του κ. Πάρι Κουρτζίδη, όπως για παράδειγμα ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής Τέρενς Κουίκ, ο οποίος τα τελευταία χρόνια εργάζεται εκεί.

Δυστυχώς, όμως, στην Ελλάδα κυβερνά «εγκληματική οργάνωση», η οποία είχε εδώ και χρόνια ως έναν εκ των βασικών στόχων της τη διάλυση του Εθνικού Συστήματος Υγείας και την ιδιωτικοποίηση του. Για αυτό κι άφησε σκόπιμα 7.000 υγειονομικούς εκτός εργασίας για περισσότερους από οκτώ μήνες, ενώ το τελευταίο χρονικό διάστημα παρέμεναν εκτός περισσότεροι από 2.500 υγειονομικοί – ήρωες.

Στο αποκορύφωμα της παρανοϊκής στάσης, ο ανεκδιήγητος και άκρως επικίνδυνος υπουργός για τη δημόσια υγεία και την Ελλάδα, Θάνος Πλεύρης, παρότι νομικός -και όχι υγειονομικός-, επιμένει να αμφισβητεί και να προσβάλει τη Δικαιοσύνη όταν αυτή αποφασίζει δίκαια. 

Συνεχίζει να βγάζει το μένος και τα πολιτικά κόπλεξ του, μη εφαρμόζοντας άμεσα τη ρητή και αμετάκλητη απόφαση του ΣτΕ, που έκρινε ως αντισυνταγματική την παράταση αναστολής εργασίας των ανεμβολίαστων υγειονομικών, ομολογώντας σε συνεντεύξεις του ότι η δικαστική απόφαση δεν θα εφαρμοστεί μέχρι και τις 31/12, όπου λήγει η παράνομη και εκδικητική απόφαση του.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση του προέδρου της ΕΛΑ

NEA

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.