Η μηνυτήρια αναφορά Κουρτζίδη και οι καταγγελίες Εμφιετζόγλου για Γεραπετρίτη-Μαξίμου ήταν οι αιτίες να αποκλειστεί η Πατριωτική Ένωση από τις εκλογές

Το καθεστώς Μητσοτάκη κόβει πραξικοπηματικά όποιο κόμμα το απειλεί.

Την επαύριον των μηνυτήριων αναφορών του γνωστού δημοσιογράφου και προέδρου της Ελληνικής Ανατροπής, Πάρι Κουρτζίδη για τη σύσταση, συγκρότηση και λειτουργίας εγκληματικής οργάνωσης με έδρα το Μέγαρο Μαξίμου, αλλά και των καταγγελιών Εμφιετζόγλου κατά Γεραπετρίτη, ο Άρειος Πάγος απέκλεισε αυταρχικά και αδικαιολόγητα την Πατριωτική Ένωση από τις εκλογές της 21ης Μαιου.

Το δε γεγονός ότι η Πατριωτική Ένωση ενημερώθηκε από ανώτατη δικαστική πηγή του κ. Κουρτζίδη και ακολούθως η ελληνική κοινωνία ενημερώθηκε από διαρροές στον Τύπο, αντιθεσμικές και όχι θεσμικές πριν καν επισήμως γνωστοποιηθεί η απόφαση, καταδεικνύει τις παρακρατικές μεθόδους Μητσοτάκη.

Προφανώς φοβούνται ότι δεν μπορούν να ελέγξουν τον γνωστό δημοσιογράφο και πρόεδρο της Ελληνικής Ανατροπής με καμία μαφιόζικη μεθοδολογία ή πρακτική.

Ο κ. Πάρις Κουρτζίδης προχώρησε στην παρακάτω δήλωση:

“Ο πανικός του συστήματος Μητσοτάκη, ειδικά μετά την επίσημη αναφορά μου στον εισαγγελέα Αρείου Πάγου, περί εγκληματικής οργάνωσης, που επίσημα κατέθεσα προ ημερών, καθώς και οι δημόσιες καταγγελίες Εμφιετζόγλου για Γεραπετρίτη, σε συνέχεια των επίμαχων καταγγελιών μου, ήταν που οδήγησαν σ’ αυτή τη φασιστική απόφαση. Σε μια ακόμη ωμή παρασκηνιακή παρέμβαση. Το παρακράτος, τα παραδικαστικά, η Greek Mafia, η εγκληματική οργάνωση με την πολυσχιδή -ενίοτε και μαφιόζικη- δράση, σας διαβεβαιώνω πως, ότι κι αν κάνει, σύντομα θα αναγκαστεί να καθίσει στο σκαμνί για να λογοδοτήσει. Η Πατριωτική Ένωση θα είναι με τον έναν ή άλλο τρόπο δυναμικά παρούσα στις επικείμενες επαναλαμβανόμενες εκλογές.

Η δε Ελληνική Ανατροπή, ειδικά δηλαδή η ΕΛΑ, θα συμμετέχει όπως και να έχει στα ψηφοδέλτια των εκλογών της 21ης Μαϊου.

Όπως και στις πιθανές δεύτερες εκλογές του Ιουλίου, χωρίς τότε να αποκλείω το ενδεχόμενο ακόμη και της αυτόνομης καθόδου της. 

Να αναμένεται τις άμεσες αποφάσεις και σχετικές ανακοινώσεις μας”.

NEA

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.