Ο ανώτατος Εισαγγελέας που συγκαλύπτει το παρακράτος από σήμερα συμπεριλαμβάνεται στην επιχείρηση «καθαρά χέρια» της ΕΛ.Α

Η γνωμοδότηση του Εισαγγελέα ΑΠ, κ. Ισιδώρου Ντογιάκου είναι αντισυνταγματική και παρεμποδίζει εξόφθαλμα την έρευνα για τις παρακολουθήσεις πολιτικών αρχηγών, δημοσιογράφων και επιχειρηματιών της χώρας.

Η ΑΔΑΕ, ως ανεξάρτητη αρχή πρέπει να δρα απερίσπαστα για τη διασφάλιση του απορρήτου των επικοινωνιών και με αυτή τη πολυσέλιδη γνωμοδότηση ο κ. Εισαγγελέας όχι μόνο παραβλέπει και υποβαθμίζει την ΑΔΑΕ αλλά καταπατά την ίδια τη δημοκρατία.

Σε καμία άλλη χώρα, ο ανώτατος Εισαγγελέας δεν θα γνωμοδοτούσε υπέρ της συγκάλυψης μιας τόσο σκοτεινής υπόθεσης που αφορά το δημόσιο συμφέρον, τα ανθρώπινα δικαιώματα και την προστασία των προσωπικών δεδομένων των πολιτών.

Ξέραμε ότι η Δικαιοσύνη στη χώρα μας δεν είναι ανεξάρτητη και πως πρέπει να εξυγιάνει, αλλά ότι ακόμη και ο ίδιος ο ανώτατος λειτουργός της θα έφθανε στο σημείο να εξυπηρετεί το επιτελικό παρακράτος που έχει στήσει η εγκληματική οργάνωση Μητσοτάκη, επουδενί πιστεύαμε ότι θα το ζούσαμε κι αυτό! 

Η Ελληνική Ανατροπή, με τον πρόεδρο της Παρί Κουρτζίδη στην πρώτη γραμμή, έρχεται για να φέρει συθέμελες αλλαγές και δικαιική δικαιοσύνη παντού! Η επιχείρηση «καθαρά χέρια» αποτελεί κοινωνική δέσμευση και στοίχημα ζωής!

NEA

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.