Ο Πάρις Κουρτζίδης με κλιμάκιο του ΕΛ.Α στο Πολύκαστρο και το Κιλκίς

Ο πρόεδρος του Κινήματος «ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ», Πάρις Κουρτζίδης, συνοδευόμενος από τον διευθυντή Β. Ελλάδος Πέτρο Τσολιά, την αναπληρώτρια εκπρόσωπο Τύπου Αν. Μακεδονίας και Θράκης – δημοσιογράφο Ελένη Μωυσιάδου, τον Τομεάρχη Αθλητισμού Γιάννη Αθανασιάδη αλλά και στελέχη του κόμματος επισκέφθηκε την Κυριακή 10/4 το Πολύκαστρο και την πόλη του Κιλκίς.

Στις συναντήσεις με φίλους και μέλη του κόμματος αλλά και τοπικούς παράγοντες εκφράστηκαν οι έντονοι προβληματισμοί, για τα θέματα ακρίβειας και για τα ανοιχτά εθνικά ζητήματα. Ο πρόεδρος του ΕΛ.Α Πάρις Κουρτζίδης, μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε για την στάση της «Ελληνικής Λύσης» να απέχει από την ομιλία Ζελένσκι , καθώς και για την στάση ανεξάρτητων βουλευτών να δηλώνουν παρών σε κρίσιμες ψηφοφορίες. Όπως τελευταία, η πρόταση μομφής στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ο πρόεδρος του ΕΛ.Α ξεκαθάρισε ότι όποιος απέχει από την μάχη ή δηλώνει παρών για να υπεκφύγει αυτής, είναι το λιγότερο δειλός.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Το να δίνεις με άμεσο ή έμμεσο τρόπο παράταση ζωής, σε μια καταστροφική και επικίνδυνη κυβέρνηση, δεν είναι ούτε υπεύθυνη ούτε πατριωτική, ούτε φιλολαϊκή στάση. Για εμάς δεν προέχει αν είμαστε έτοιμοι για εκλογές, που είμαστε. Για εμάς προέχει το συμφέρον της πατρίδας και του ελληνικού λαού. Είναι πρώτιστη ανάγκη, να απαλλαγούν ο τόπος και ο ελληνικός λαός από την κυβέρνηση Μητσοτάκη.»

Το κλιμάκιο του ΕΛ.Α μαζί τον πρόεδρο, Πάρι Κουρτζίδη στη συνέχεια μετέβη στο Συνοριακό Σταθμό των Ευζώνων, όπου ενημερώθηκε θεσμικά από τον διοικητή και τον αξιωματικό υπηρεσίας, για την άσχημη και απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί στην μεγαλύτερη πύλη εισόδου και εξόδου της χώρας. Ελλιπές προσωπικό, απαρχαιωμένα τεχνολογικά μέσα και πολύωρη ταλαιπωρία των διερχομένων (Ελλήνων και τουριστών) είναι ορισμένα από τα προβλήματα που αναφέρθηκαν.

Ο πρόεδρος του ΕΛ.Α, Πάρις Κουρτζίδης με τον Διευθ. Β. Ελλάδος Πέτρο Τσολιά και τον κ. Δημήτρη Παρίδη

Στη μετέβησαν στην πόλη του Κιλκίς όπου συναντήθηκαν με τον πρόεδρο Εμπορικού Συλλόγου του Κιλκίς, κ. Μηχαηλίδη, τον αντιπρόεδρο κ. Τσαουσίδη, αλλά και επιχειρηματίες της περιοχής.  Συζητήθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι και τα αιτήματα του κλάδου. Ο πρόεδρος του ΕΛ.Α, Πάρις Κουρτζίδης απατώντας στα αιτήματα του κλάδου και τις ανησυχίες των επιχειρηματιών, υπερασπίστηκε το διαφορετικό που πρεσβεύει τόσο ο ίδιος όσο και οι ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ως κόμμα.

Μεταξύ άλλων δήλωσε: Το ΕΛ.Α όπου χρειάζεται να συγκρουστεί θα συγκρουστεί και όπου χρειάζεται να εισφέρει θα εισφέρει με γνώμονα πάντα, το δημόσιο και το εθνικό συμφέρον.

Συνάντηση με τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Κιλκίς, κ. Μηχαηλίδη, τον αντιπρόεδρο κ. Τσαουσίδη και επιχειρηματίες της πόλης
NEA

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.