Ο Πάρις Κουρτζίδης σήκωσε το γάντι της πρόκλησης-πρόσκλησης Παναγιωτόπουλου – Νικολόπουλου

Μετά το ενωτικό κάλεσμα που απηύθυναν οι κύριοι Παναγιωτόπουλος – Νικολόπουλος αλλά και των διερευνητικών επαφών που έκαναν προσωπικά προς τον πρόεδρο της Ελληνικής Ανατροπής, ο Πάρις Κουρτζίδης σήκωσε το γάντι και επανέλαβε το δίκαιο, ρεαλιστικό και ορθό πλαίσιο κάτω από το οποίο δύναται ο ίδιος, οι συνεργάτες του και τα μέλη του κόμματος να ανταποκριθούν.

Ο κ. Κουρτζίδης ξεκαθάρισε για μια ακόμη φορά ότι ο ίδιος δεν καπηλεύεται πατρίδα, θρησκεία, οικογένεια, δεν περιορίζεται και δεν αυτοπροσδιορίζεται με βάση τον άξονα Δεξιάς – Αριστεράς. Επεσήμανε ότι η Ελληνική Ανατροπή αποτελεί έναν ριζοσπαστικό κοινωνικό – πολιτικό φορέα που εκφράζει το κοινωνικό, πατριωτικό ριζοσπαστικό κέντρο και κάθε Έλληνα πολίτη χωρίς διαχωρισμούς και ρατσιστικές αντιλήψεις.

Η Ελληνική Ανατροπή επικεντρώνεται στην επίλυση σοβαρότατων ζητημάτων όπως είναι η Δικαιοσύνη, η κοινωνική Δικαιοσύνη, η Ελευθερία του Τύπου, η καταπολέμηση της διαπλοκής, της διαφθοράς και της αισχροκέρδειας μικρών και μεγάλων νταβατζήδων εγχώριων και εξωχώριων.   

Η Ελληνική Ανατροπή εστιάζει στην επίλυση προβλημάτων όπως: Το δημογραφικό, η ενίσχυση του θεσμού της οικογένειας, η εθνική σύνταξη μητέρας, η δίκαιη φορολόγηση (κάθετη μείωση προς τους πολλούς και κατακόρυφη άνοδο προς τους λίγους), η ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα της χώρας, η μεταποίηση, η πρώτη κατοικία και τα κόκκινα δάνεια, τα ποντιακά – αγροτικά και επιχειρηματικά δάνεια, η διαστροφή και η σήψη στην ελληνική κοινωνία, οι παρακμιακές καταστάσεις στον Αθλητισμό και την Παιδεία κ.α.

Αναφορικά με το ποιοι πολιτικοί φορείς μπορούν να συνενωθούν στη βάση αυτών των αρχών, θέσεων και στόχων, αλλά και ποιος δύναται να ηγηθεί αυτού του πολιτικού συνασπισμού ο πρόεδρος της Ελληνικής Ανατροπής, Πάρις Κουρτζίδης, απάντησε σε μήνυμα που το απέστειλε προσωπικά ο κ. Νικολόπουλος εκ μέρους και του κ. Παναγιωτόπουλου με το παρακάτω κείμενο:  

«Ουδείς πορφυρογέννητος. Εφόσον συμφωνηθεί και υπογραφεί ένα minimum πλαίσιο που θα αποτελεί κοινωνικό συμβόλαιο, επικεφαλής-πρόεδρος ενός τέτοιου κοινωνικοπολιτικού συνασπισμού μπορεί να προκύψει μόνο μέσα από ηλεκτρονική και φυσική κάλπη που θα στηθεί σε όλη την Ελλάδα. Η πρόταση μου είναι διαχρονικά ανοικτή. Ωστόσο ο χρόνος λόγω τελικής προεκλογικής ευθείας τελειώνει, και αυτός έχει προσδιοριστεί από την περιοδεία μου το Φθινόπωρο στην Μακεδονία και τη Θράκη ως τις 10 Ιανουαρίου 2023. Και φυσικά θα πρέπει να έχει προηγηθεί κείμενο με το οποίο θα καταγγέλλονται συγκεκριμένα πράγματα, πρακτικές και πρόσωπα, με ονόματα, διευθύνσεις, τηλέφωνα.

Για νταβατζήδες ολιγάρχες και επίορκους. Ενώ στο ίδιο κείμενο θα πρέπει να έχουμε μίνιμουμ δεσμεύσεις για το τι θα κάνουμε οπωσδήποτε και τι σίγουρα δεν θα κάνουμε. Τι πρεσβεύουμε, τι υπηρετούμε και τι δεν υπηρετούμε και δεν πρόκειται να υπηρετήσουμε. Ποιες είναι οι κόκκινες γραμμές και ποια τα σημεία δέσμευσης μας. Τα υπόλοιπα μετά είναι εύκολα. Δηλαδή, εκλέγεται το αργότερο μέχρι τις 10 – 20 Ιανουαρίου ο νέος πρόεδρος από τη βάση. Κυριολεκτικά και αποδεδειγμένα μέσα από το λαό, προτάσσοντας ο κάθε υποψήφιος για πρόεδρος ότι επιπλέον πρεσβεύει που δεν θα είναι μέσα στα μίνιμουμ συμφωνηθέντα και υπογεγραμμένα.

Έτσι ο κόσμος, ο ελληνικός λαός, ο απανταχού Ελληνισμός, θα έχει επιλέξει τα επιπλέον που επιθυμεί να εκφράζει και να πρεσβεύει αυτή η διευρυμένη νέα ενωτική πολιτική δύναμη. Κι έτσι άπαντες θα αποδεχτούν τον εκλεγμένο πρόεδρο από τον λαό, μαζί με τις επιπλέον θέσεις του.

Καθαρές κουβέντες, καθαρές αποφάσεις, ξεκάθαρες πολιτικές. Αυτό σημαίνει Ανατροπή. Αυτό είναι Ελληνική Ανατροπή και Δύναμη Ελλάδας».

NEA

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.