Ο πρόεδρος της ΕΛΑ πραγματοποίησε συνάντηση με τον δήμαρχο Ορεστιάδας κ. Μαυρίδη

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ανατροπής, Πάρις Κουρτζίδης, στο πλαίσιο της περιοδείας του σε Μακεδονία και Θράκη, βρέθηκε στην Ορεστιάδα το μεσημέρι της Δευτέρας 31/10 όπου και πραγματοποίησε συνάντηση με τον Δήμαρχο, κ. Βασίλη Μαυρίδη.

πρόεδρος ΕΛΑ δήμαρχος Ορεστιάδας
Συνάντηση προέδρου της Ελληνικής Ανατροπής με τον δήμαρχο Ορεστιάδας κ. Βασίλη Μαυρίδη

Μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος της ΕΛΑ και ο Δήμαρχος Ορεστιάδας συζήτησαν ενδεχόμενες λύσεις για τα δάνεια των αγροτικών και των εμπορικών επιχειρήσεων, την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί και τα μέτρα που έχουν λάβει οι αρμόδιοι πολιτικοί φορείς για το μεταναστευτικό. Εκφράζοντας αμφότεροι την ανησυχία τους για την επέκταση του κέντρου υποδοχής στον Έβρο.

Παράλληλα, επεκτάθηκαν και σε θέματα που άπτονται της αυτοδιοίκησης αλλά και της κεντρικής πολιτικής σκηνής. Τέλος, συζήτησαν για το σημαντικό ζήτημα του δημογραφικού στη χώρα μας και το θέμα των μεταποιήσεων.

Ο πρόεδρος της ΕΛΑ εξέφρασε τόσο τις θέσεις του κόμματος για όλα τα παραπάνω ζητήματα, όσο και την έννοια της Ανατροπής, όπως αυτή προκύπτει ως αναγκαία πλέον για κάθε τομέα πέραν της πολιτικής. Η συνάντηση έληξε σε θετικό κλίμα και από τις δύο πλευρές.

NEA

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.