Οι αλήθειες με την Ζήνα – Τι έγινε στην εκπομπή με τον Πάρι Κουρτζίδη

Σε ένα πολύ καίριο σημείο, ο καημός του επίσης προσκεκλημένου Δήμου Βερύκιου στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη ήταν να μεταφέρει ένα προβοκατόρικο και προσβλητικό μήνυμα-ερώτημα του Μαξίμου προς το πρόσωπο του προέδρου της Ελληνικής Ανατροπής.

Ο Δήμος Βερύκιος, ωστόσο, επικαλέστηκε ότι ήταν ερώτημα-μήνυμα δήθεν τηλεθεατών, ενώ η Ζήνα Κουτσελίνη τον «έδωσε», λέγοντας ότι ήταν από την Ρηγίλλης (εκ παραδρομής, προφανώς εννοούσε την Πειραιώς).

Το ερώτημα-μήνυμα ήταν πώς γίνεται και ξέρει τόσα πολλά για την υπόθεση της Εύας Καϊλή, καθώς και άλλων αμαρτωλών υποθέσεων, αλλά δεν είχε πάρει χαμπάρι το μέγεθος της περιουσίας του Γ. Τράγκα.

Την ώρα, όμως, που ο Πάρις Κουρτζίδης ξεκίνησε να δίνει πληρωμένες και αποστομωτικές απαντήσεις, ο μεγάλος καημός των περισσοτέρων παριστάμενων και συντελεστών στην εκπομπή ήταν… αν ο Μητσοτάκης συνάντησε την Μελόνι στην ΕΕ και τι είναι λομπίστας…

Ειδικότερα, την ίδια ώρα, δηλαδή, που ο κ. Βερύκιος είχε υποβάλλει προβοκατόρικο ερώτημα από το Μαξίμου προς τον κ. Κουρτζίδη, ο ίδιος και η κ. Κουτσελίνη, αλλά και άθελα του ο Πέτρος Κουσουλός, δεν τον άφηναν να απαντήσει!

Μόλις ο πρόεδρος της ΕΛΑ, απευθυνόμενος στον κ. Δήμο Βερύκιο, τον ρώτησε αν εκείνος είχε πάρει χαμπάρι τι έκανε ο Τσοχατζόπουλος όταν αυτός ήταν στα μέσα και τα έξω του ρεπορτάζ στο υπουργείο Άμυνας και γιατί δεν τα κατήγγειλε στις αρχές ή δεν τα έφερνε στο φως της δημοσιότητας, ο ερωτών κατάπιε τη γλώσσα του!

Στο μεταξύ, η αλήθεια είναι ότι ο Πέτρος Κουσουλός πήγε εκείνη τη στιγμή να ρωτήσει κάτι σωστό και «καυτό» για τη συζήτηση, έστω και παρασυρμένος από τη χάβρα των Ιουδαίων που είχε δημιουργηθεί με ευθύνη της κεντρικής παρουσιάστριας, η απάντηση Κουρτζίδη όπως θα δείτε και θα ακούσετε δεν βόλευε τα αυτιά των παρισταμένων… Ο Πάρις Κουρτζίδης όμως έδωσε επαρκέστατη απάντηση στον κ. Κουσουλό. Στο μεταξύ, ο κ. Κουρτζίδης επέμεινε να απαντήσει στο προβοκατόρικο ερώτημα. Παρόλα αυτά η κ. Κουτσελίνη ήθελε να απαντήσει μέχρι του σημείου που δεν θα ασκούσε σκληρή πολιτική και δημοσιογραφική κριτική στην κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Ξαφνικά, το μεγάλο ερώτημα για το οποίο αναζητούσε απάντηση εναγωνίως, το οποίο δήθεν ενδιέφερε τον κόσμο και ήταν τόσο σοβαρό για να φιμώσει τον κ. Κουρτζίδη, κατακεραύνωνε τους Μητσοτάκη, Δημητριάδη, Κοντολέοντα, Σχοινά και ΣΙΑ, ήταν…ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΟΜΠΙΣΤΑΣ(;)!

Αυτό είναι το επίμαχο ερώτημα που ο κ. Κουρτζίδης δεν άφηνε να απαντηθεί!!!!!!

Ωστόσο, την κ. Ζήνα Κουτσελίνη δεν την πείραξε ούτε ότι ο δικηγόρος της εκπομπής έθετε πιο πριν επί τουλάχιστον μισή ώρα και επανερχόταν άκαιρα κάθε τόσο, επίμονα και κουραστικά, για το «ποιο είναι το αδίκημα της Καϊλή»!; Κι αυτό την ώρα που οι βελγικές αρχές έχουν ήδη απαγγείλει κακουργηματικού χαρακτήρα κατηγορίες και έπεται συνέχεια για την οποία ο κ. Κουρτζίδης τους ενημέρωνε και οι πρωταγωνιστές της χάβρας των Ιουδαίων και του αποπροσανατολισμού κι εκείνοι έκαναν λόγο για Αμερικανούς και φαντάσματα… Ενώ επιχειρούσαν προβοκατόρικα και παρελκυστικά να συγκρίνουν αυτό που έκαναν οι Βέλγοι με τις βρώμικες παρακολουθήσεις για εκβιασμό, πλουτισμό και συμψηφισμό που έκανε τόσα χρόνια στην Ελλάδα το επιτελικό παρακράτος επί Μητσοτάκη!

Για όλους και για όλα, όμως, πήραν σκληρές απαντήσεις με μεγάλες ΑΛΗΘΕΙΕΣ από τον Πάρι Κουρτζίδη και έπεται συνέχεια…

ΥΓ1: Ωστόσο, όπως δεν τολμούν να απαντήσουν στα καυτά ερωτήματα του Πάρι Κουρτζίδη εδώ και εβδομάδες οι κύριοι Μητσοτάκης και Δημητριάδης, έτσι και η Ζήνα Κουτσελίνη και ο Δήμος Βερύκιος αλλά και λοιποί της εκπομπής δεν απάντησαν στο ποιός στενός Έλληνας συνεργάτης του Μητσοτάκη έχει αραβικό διαβατήριο. Πώς το απέκτησε και γιατί; Πόσα ταξίδια έχει κάνει στις αραβικές χώρες; Το πρωθυπουργικό περιβάλλον κάνει και αυτό μπίζνες στις υπό έλεγχο αραβικές χώρες από τις βελγικές αρχές; Ο κύριος Σχοινάς έλεγε ή δεν έλεγε τα ίδια ακριβώς, όπως και ο κ. Μητσοτάκης, με αυτά που έλεγε η κ. Καϊλή για την βελτίωση των συνθηκών εργασίας στο Κατάρ;

ΥΓ2: Να σημειωθεί πάντως ότι το πιθανότερο είναι ότι η Ζήνα Κουτσελίνη να ήρθε πράγματι σε δύσκολη θέση αλλά όχι από τον Πάρι Κουρτζίδη….καθότι είναι σαφές πώς είχε δεχθεί πιέσεις όλο αυτό τον καιρό και πριν από την πρόσκληση αλλά και κατά τη διάρκεια της εκπομπής.

ΥΓ 3: Σε δε ερώτηση δημοσιογράφου (gossip) αν κρατάει κάποια «κακία», ο Πάρις Κουρτζίδης είπε: «Όχι κατανοώ τη δύσκολη θέση την οποία ήρθε, όχι φυσικά από εμένα, αλλά οφείλω να μιλώ την γλώσσα της αλήθειας όσο και αν αυτή πικραίνει κάποιους».

ΥΓ 4: Αν ο κ. Κουρτζίδης διαπιστώσει ο οποιοσδήποτε ότι λέει κάτι σε κάποιο σημείο ονομαστικά για κάποιον που αυτό να αποτελεί κατηγορία σε βαθμό συγκεκριμένου ποινικού αδικήματος, ώστε να απαιτεί την παρουσία και τον αντίλογο στην εκπομπή του υποτιθέμενου θιγόμενου, το Γραφείο Τύπου της Ελληνικής Ανατροπής είναι ανοιχτό για να δεχθεί τις σχετικές παρατηρήσεις σας. Και αυτό ισχύει και για όλους όσοι ήταν παρούσες και παρόντες στην εκπομπή. Ακόμη και από τη νομική υπηρεσία του Star ή και της εκπομπής της κ. Ζήνας Κουτσελίνη.

ΥΓ 5: Στο μεταξύ να θυμίσουμε ότι η εν λόγω εκπομπή προ τριών μηνών φιλοξένησε και ΥΙΟΘΕΤΗΣΕ απολύτως ψευδείς συκοφαντικούς και προσβλητικούς ισχυρισμούς του κυρίου Δημαρά εν απουσία του κυρίου Κουρτζίδη. Μάλιστα, να θυμίσουμε και να τονίσουμε ότι η συνέντευξη Δημαρά ήταν μαγνητοσκοπημένη που σημαίνει ότι τόσο η κ. Κουτσελίνη όσο η δημοσιογράφος που πήρε τη συνέντευξη αλλά και όλοι οι συντελεστές της εκπομπής και του καναλιού είχαν την ευκαιρία και την υποχρέωση να ζητήσουν για δεοντολογικούς, ηθικούς και νομικούς λόγους την άποψη του κ. Κουρτζίδη. Αντιθέτως υποστήριζαν ονομαστικά ότι ενώ ο κ. Κουρτζίδης θίγεται από τον κ. Δημαρά δεν παρεμβαίνει. Κι όμως, η ΑΛΗΘΕΙΑ είναι ότι την ίδια κιόλας ώρα είχε παρέμβει τηλεφωνικά και ζητούσε να λάβει τον λόγο. Τελικά, αφού χρειάστηκε με γραπτό μήνυμα να τους απαιτήσει να του δοθεί ο χρόνος για να εκφράσει την ΑΛΗΘΕΙΑ με το ζόρι δέχθηκαν την επόμενη μέρα να βγει για λίγα λεπτά με skype σύνδεση μη επιτρέποντάς του ακόμα και τότε να δώσει ανεμπόδιστα εξηγήσεις. Παρ’ όλα αυτά ο κ. Κουρτζίδης επιβλήθηκε και τις έδωσε, κι έτσι άπαντες ( δηλαδή και ο κ. Δημαράς, όπως και οι λαλίστατοι σχολιαστές της εκπομπής) κατάπιαν τη γλώσσα τους!

Αυτά περί του…”μη λες ονόματα, μη λες ονόματα!” και του ποιός σέβεται και ποιός δεν σέβεται!

NEA

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.