Αρχές-Θέσεις

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ δεν είναι ένα κλασικό Ελληνικό κόμμα σαν τ' άλλα... Ούτε έρχεται ως κατ' επίφαση πατριωτική ανάγκη ή και ως ευκαιριακή οργάνωση τους ενός ή των ολίγων

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ δεν διακατέχεται από αμοραλισμό ή και υποκρισία, αλαζονεία, μικροφιλοδοξία και πορφυρογέννητο εγωισμό… Δεν έρχεται να εξυπηρετήσει ως “λαγός” το σύστημα μέσω της διάσπασης των πολλών…

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ είναι ένας αληθινός και αδέκαστος κοινωνικός και πολιτικός οργανισμός για την καταπολέμηση της Διαφθοράς, όπως και κάθε κοινωνικής Αδικίας.

 Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ έρχεται να συγκρουστεί ολομέτωπα, πραγματικά και αποτελεσματικά, όπως έχει αποδείξει ότι μπορεί να το κάνει, με την Greek Mafia ή και τους λαθρέμπορους, ναρκέμπορους, μαφιόζους, μαστροπούς, παιδοβιαστές και κάθε είδους κύκλωμα διεστραμμένων ισχυρών.

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ έρχεται να βάλει επιτέλους ΤΕΛΟΣ στη σήψη και την παρακμή στην πολιτική, τη δικαιοσύνη, τη δημοσιογραφία, την κοινωνία.

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ είναι το κόμμα/κίνημα/συνασπισμός… όλων των Ελληνίδων και Ελλήνων!

Είμαστε η νέα πολιτική δύναμη του απανταχού Ελληνισμού. Είμαστε η αληθινή ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΛΑΔΑΣ. Η ΕΛΛΑΔΑ του ΑΥΡΙΟ.

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ χαρακτηρίζεται για τις δίκαιες, λογικές, ρεαλιστικές, αλλά ανατρεπτικές θέσεις σε σχέση με το σήμερα για τους Ακρίτες Έλληνες! Για το δημογραφικό και την ποιότητα ζωής όλων των Ελλήνων σε κάθε πόλη, χωριό, νησί, βουνό και γωνιά αυτής της υπέροχης και ένδοξης ανά τους αιώνες χώρας!

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ είναι το γνήσιο πατριωτικό κόμμα των Μακεδόνων, των Ποντίων, των Μικρασιατών, των Θρακιωτών, των Σαρακατσαναίων, των Νησιωτών, των Ηπειρωτών, των Κρητικών, όλων των Ελλήνων της Διασποράς.

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ επικεντρώνεται στον Άνθρωπο και στην ισότητα. Έρχεται να στηρίξει και να διευκολύνει με σεβασμό, αγάπη και ποιότητα τη ζωή των ΑΜΕΑ, των γυναικών, όπως και κάθε ιδιαίτερου Ανθρώπου.

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ έρχεται να δικαιώσει και να σταθεί με ειλικρίνεια στην Ελληνίδα μάνα και την ελληνική οικογένεια.

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ έρχεται να αποκαταστήσει με συθέμελες αλλαγές τη δικαιική δικαιοσύνη και την ελευθερία του τύπου στην Ελλάδα.

Έρχεται για να εγγυηθεί ότι ΝΑΙ, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ θα αποδοθεί δικαιοσύνη παντού! Και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΝΑΙ, οι νταβατζήδες θα χάσουν τον ύπνο και την ασυδοσία τους (και) στην Ελλάδα! Ήδη το πετυχαίνουμε!

 

Γιατί Θέλουμε, Μπορούμε, Ξέρουμε πως η Ελλάδα δύναται να αλλάξει μορφή και επιτέλους ο λαός της μοίρα, ξανά!
 • Στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ λέμε 100% φορολόγηση στην αισχροκέρδεια των νταβατζήδων!
 • Εξάρθρωση των κυκλωμάτων των μικρών και μεγάλων μαφιόζων λαθρεμπορίου καυσίμων!
 • Πλαφόν σε χονδρική και λιανική στην ενέργεια! Με ταυτόχρονη αποχώρηση από το ψευτοχρηματιστήριο ενέργειας!
 • Κατάργηση του ΦΠΑ σε όλα τα είδη πρώτης ανάγκης (και στα φάρμακα), τουλάχιστον για 9 μήνες, αν όχι έτος!
 • Ενιαίο συντελεστή ΦΠΑ 15%, εκτός των ακριτικών περιοχών που θα έχουν ενιαίο ΦΠΑ 10%.
 • Ακόμη πιο χαμηλή φορολόγηση τουλάχιστον για 5 έτη, ακόμη και με περίοδο χάριτος για 2 χρόνια, σε νέες μικρομεσαίες και μεγάλες επενδυτικές δραστηριότητες στις ακριτικές περιοχές, αναλογικά, ειδικά αν προσλαμβάνονται άνεργοι με υπό ρύθμιση “κόκκινα δάνεια” ή και δανειολήπτες που κινδυνεύουν να κοκκινίσουν τα όποια “πράσινα δάνεια” τους. Η προνομιακή φορολόγηση για προσλήψεις σε δανειολήπτες θα εφαρμοστεί πανελλαδικά, όπως και για νέους.
 • Θέσπιση Εθνικής Σύνταξης Μάνας, το ύψος της οποίας θα καθορίζεται από τον αριθμό τέκνων και την περιοχή διαβίωσης!
 • Θέσπιση μηνιαίας μισθοδοσίας και εθνικής σύνταξης γονιού – κηδεμόνα – συνοδού ΑΜΕΑ!
 • Ζητάμε την εδώ και τώρα επέκταση των χωρικών υδάτων στα 12 ναυτικά μίλια νοτίου και δυτικά της Κρήτης, καθώς και την επέκταση των ναυτικών μιλίων στα 12 και σ’ ολόκληρο το Αιγαίο αμέσως μετά τις προσεχείς εκλογές από την όποια νέα κυβέρνηση προκύψει, κατόπιν συνεννόησης με την ΠτΔ και όλους τους αρχηγούς των κοινοβουλευτικών κομμάτων.
 • Ριζοσπαστικές αλλαγές στο μοντέλο δικαιοσύνης στην Ελλάδα με την εκλογή ανώτατων δικαστών από τη Βουλή και μεικτό ευρύ σώμα εκλεκτόρων με άμεση δρομολόγηση συνταγματικών αλλαγών, ώστε η εκλογή τους να γίνεται από το λαό.
 • Άμεση θεσμοθέτηση κινήτρων για συνεργασία κατηγορουμένων ή και προστατευόμενων μαρτύρων με τις αρχές, προκειμένου να δίνουν πληροφορίες για σοβαρότατα κακουργήματα και υψηλόβαθμους ενόχους.
 • Άμεση θεσμοθέτηση Συνταγματικού Δικαστηρίου.
Η ΕΛ.Α έρχεται για να τα αλλάξει όλα, συθέμελα! Ριζοσπαστικά! Με λογική και ρεαλισμό! Επικεντρωμένη στον Άνθρωπο και την κοινωνία. Αποδίδοντας κοινωνική δικαιοσύνη! Επενδύοντας στον ελληνικό λαό!
Γιατί, επιτέλους, η Ελλάδα δύναται να αλλάξει μορφή, όπως και ο λαός της αξίζει άλλη μοίρα!
Γιατί… Θέλουμε, Μπορούμε, Ξέρουμε πως!