Π. Κουρτζίδης: Η κυβέρνηση οφείλει άμεσα εξηγήσεις για την υπόθεση του πολιτευτή της ΝΔ που ασελγούσε σε βάρος της ανήλικης κόρης του και αφέθηκε ελεύθερος

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ανατροπής, Πάρις Κουρτζίδης, με ανάρτησή του ζητά εξηγήσεις άμεσα από την κυβέρνηση και συγκεκριμένα τον πρωθυπουργό και τον υπουργό Δικαιοσύνης, για τις αποκαλύψεις Βαξεβάνη, σχετικά με τον γαλάζιο πολιτευτή και συνεργάτη του κ. Σκυλακάκη ο οποίος ασελγούσε σε βάρος της ανήλικης κόρης του και αφέθηκε ελεύθερος από τις αρχές.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Π. Κουρτζίδη:

Ως πρόεδρος της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ζητώ άμεσα πειστικές εξηγήσεις από την κυβέρνηση και ειδικά από τους Κυριάκο Μητσοτάκη και Κωνσταντίνο Τσιάρα και πολύ περισσότερο από τη Δικαιοσύνη και τον εισαγγελέα ΑΠ κ. Ισίδωρο Ντογιάκο, ο οποίος ασφαλώς και όφειλε ήδη να είχε παρέμβει αυτεπαγγέλτως! Ας το πράξει έστω και τώρα!  Κι όταν λέμε άμεσα εννοούμε ΑΜΕΣΑ! Σε κάθε άλλη περίπτωση, θα υπάρξει επίσημη μηνυτήρια αναφορά από πλευράς μου για παραδικαστικό ΝΔ/Μητσοτάκη!

Η Ελληνική Ανατροπή έχει δεσμευθεί ότι θα συγκρουστεί μετωπικά με το επιτελικό παρακράτος που έχει στήσει η κυβέρνηση Μητσοτάκη. Η πρώτη μηνυτήρια αναφορά, κατά παντός υπευθύνου, για το σκάνδαλο των υποκλοπών κατατέθηκε στις 14 Σετεμβρίου 2022 στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου.

NEA

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.