Π. Κουρτζίδης: Το μήνυμα του προέδρου της Ελληνικής Ανατροπής για τα 30 χρόνια από τον θάνατο του υποσμηναγού Νικόλαου Σιαλμά

Ο πρόεδρος του πολιτικού συνασπισμού ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ, Πάρις Κουρτζίδης, με αφορμή τα 30 χρόνια από τον θάνατο του υποσμηναγού Νικόλαου Σιαλμά προχώρησε στην εξής ανακοίνωση:

“Ο υποσμηναγός Νικόλαος Σιαλμάς είναι ο πρώτος Έλληνας πιλότος που θυσιάστηκε για την πατρίδα εν ώρα καθήκοντος, πάνω σε αερομαχία με τουρκικά αεροσκάφη. Πρόκειται για τον διαχρονικά ήρωα – σύμβολο της ελληνικής πολεμικής αεροπορίας που με αυταπάρνηση δίνει καθημερινά τη μάχη για ελευθερία και προστασία των ακριτικών νησιών και των Ελλήνων κατοίκων τους, τιμώντας ακόμη και με το ίδιο το αίμα του τον όρκο που έδωσε.

Πέρασαν 30 χρόνια από τη θυσία του Νικολάου Σιαλμά, όμως ακόμη τίποτα δεν άλλαξε. Και για αυτό, τεράστια ευθύνη φέρουν κυβερνήσεις όπως του Κώστα Σημίτη, αλλά και συμμαχικών χωρών που επιτρέπουν την αποθράσυνση του εισβολέα στην Κύπρο και ταραξία της περιοχής.

Για αυτό η Ελλάδα, ειδικά σήμερα χρειάζεται όσο ποτέ ξανά διαρκή εγρήγορση, καθώς η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ δεν έχει καμία απολύτως εμπιστοσύνη ούτε στην κυβέρνηση Μητσοτάκη. Ενός πρωθυπουργού που ως πραγματικό πολιτικό μέντορα έχει τον πρωθυπουργό των Ιμίων, της Μαδρίτης και του Ελσίνκι. Τέτοια μέρα, ασφαλώς και έρχεται να συμβάλει στην αναγκαία εθνική ενότητα και ομοψυχία, αλλά αυτό μπορεί να επιτυγχάνεται μόνο όταν η υποκρισία εκλείπει.

Οι πολιτικές δυνάμεις που πραγματικά υπηρετούν τα ελληνικά συμφέροντα, μαζί με τον ελληνικό λαό και τον απανταχού ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ, οφείλουμε να είμαστε σε εγρήγορση και να μη ξεχνάμε ποιος είναι ποιος και τι πραγματικά υπηρετεί. Αιωνία η μνήμη του Έλληνα ήρωα υποσμηναγού Σιαλμά. Αθάνατος!”.

NEA

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.