Πάρις Κουρτζίδης: Έκκληση στον Εισαγγελέα Αρείου Πάγου να παρέμβει για το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Μακελειό» που εμπλέκει τον πρωθυπουργό με την «Greek Mafia» και την δολοφονία Σκαφτούρου

«Ανεξαρτήτως με το αν και το πόσο συμφωνεί κάποιος με το ύφος των δημοσιευμάτων της εφημερίδας «Μακελειό», το σημερινό πρωτοσέλιδο χρήζει άμεσης παρέμβασης της αρμόδιας Εισαγγελίας.

Ως πρόεδρος του ΕΛ.Α και δημοσιογράφος που ασκεί εδώ και πάμπολλα χρόνια ερευνητική δημοσιογραφία προς όφελος του δημοσίου συμφέροντος, καλώ τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, κ. Βασίλειο Πλιώτα, σε περίπτωση που δεν ενεργήσει εντός της ημέρας η αρμόδια Εισαγγελία, να παρέμβει ο ίδιος όπως οφείλει, προκειμένου να διαταχθεί άμεσα ενδελεχής έρευνα και να κληθεί ο δημοσιογράφος – συντάκτης του ρεπορτάζ της εφημερίδας «Μακελειό» για να προσκομίσει τα «ακράδαντα αποδεικτικά στοιχεία» που επικαλείται ότι σχετίζονται με την «Greek Mafia», την πρόσφατη στυγνή δολοφονία του Γιάννη Σκαφτούρου και την όποια εμπλοκή «στενών ανθρώπων» του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με το παρακράτος, τη «νύχτα» και συγκεκριμένα «συμβόλαια θανάτου».Έτσι μόνο υπηρετείται το δημόσιο συμφέρον και αποδεικνύεται ότι υπάρχει κράτος -κι όχι μόνο παρακράτος-, ασυμβίβαστη ελληνική Δικαιοσύνη αλλά και Ελευθερία του Τύπου.

Έτσι μόνο δύναται να σπάσει το απόστημα και να εξαρθρωθεί η ελληνική μαφία, η οποία τα τελευταία χρόνια αλλάζει συνεχώς χέρια και οικονομικο-πολιτικές σχέσεις. Έτσι μόνο αποδεικνύεται αν τέτοια ρεπορτάζ αποτελούν μέρος της μάχιμης ερευνητικής δημοσιογραφίας στην Ελλάδα ή της «βρώμικης» δήθεν δημοσιογραφίας που στόχο έχει είτε να εκβιάζει είτε να λασπώνει πολιτικούς και οικονομικούς παράγοντες. Ιδού η Ρόδος…» 

NEA

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.