Πάρις Κουρτζίδης (Ελληνική Ανατροπή): Οι θεμέλιοι λίθοι της Δημοκρατίας επιβάλλεται να ξαναχτιστούν από την αρχή!

“Το να πηγαίνουν οι ανεκδιήγητοι κυβερνώντες και επιτελείς του Μητσοτάκη, όπως και ο ίδιος ο τραγικός πρωθυπουργός, κάθε τόσο πέριξ ή και στους ίδιους τους τόπους των πολιτικών εγκλημάτων και να αυτοθαυμάζονται κιόλας ότι επί των κωμικοτραγικών ημερών τους δεν συνέβησαν τα χειρότερα… ειλικρινά με ξεπερνάει! Το άλλο πάλι… να ζητούν από τρολ και φερέφωνα να τυμβωρυχούν, θυμίζοντας τι χειρότερο μπορεί να έχει συμβεί στο παρελθόν επί διακυβέρνησης κάποιου άλλου αντιπάλου… της κυβέρνησης Μητσοτάκη, επιχειρώντας συμψηφισμό (!), η αλήθεια είναι ότι, προσωπικά, κι όμως, δεν με εκπλήσσει!

Αλλά να το διαπράττουν αυτό ακόμη και κάποιοι συνάδελφοι – δημοσιογράφοι και γενικά μερικοί -δήθεν τελικά- σπουδαίοι ή και επιφανείς, που αν δεν το έβλεπα με τα μάτια μου και δεν το άκουγα με τα αυτιά μου δεν θα το πίστευα, ε αυτό με θλίβει! Με εξοργίζει! Αλλά και με πεισμώνει! Με δυναμώνει ψυχικά, πνευματικά, κοινωνικά, πολιτικά, στρατηγικά! Δείχνει σε ποιο βαθμό δυστυχώς έχει τελικά διαφθαρεί η Δημοσιογραφία και ταυτόχρονα είναι άκρως ενδεικτικό ότι πλέον δεν υπάρχει Δημοκρατία! Δεν είναι ακρότητα, είναι θλιβερή διαπίστωση ανήμερα της επετείου και απαιτεί ΑΝΑΤΡΟΠΗ!

Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, η Δημοσιογραφία, η Ελευθερία του Τύπου και η Δικαιοσύνη, δεν χρειάζονται πλέον εδραίωση ή και ενδυνάμωση… Είναι επιβεβλημένη ανάγκη ΕΔΩ και ΤΩΡΑ να αποκατασταθούν! Ήρθε η ώρα να ξαναχτίσουμε από την αρχή όλους τους θεμέλιους λίθους της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ώστε να ξαναλειτουργήσουν οι θεσμοί – πυλώνες στην Ελλάδα αύριο, ξανά!Για αυτό απαιτείται εδώ και τώρα ΑΝΑΤΡΟΠΗ. Ήρθε η ώρα για ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ, αδέλφια Έλληνες! Αδέλφια της Ελλάδας, τώρα είναι η ύστατη στιγμή για συθέμελες αλλαγές για ριζοσπαστισμό και κοινωνική δικαιοσύνη! Ζήτω η Δημοκρατία, ζήτω η Ελλάδα!”

NEA

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.