Πάρις Κουρτζίδης για την αυτοχειρία ανεμβολίαστης οδοντιάτρου: Η Ελληνική Ανατροπή καταθέτει μηνυτήρια αναφορά για τους ηθικούς αυτουργούς των υβριδικών εγκλημάτων – Μηνυτήρια αναφορά και για τη μη χορήγηση μονοκλωνικών σε διαβητικούς

«Με επιστολή – έκκληση από τον Μάρτιο του 2022 σάς είχα προειδοποιήσει, όχι μόνο τον πρωθυπουργό και την πολιτική ηγεσία του υπουργείου υγείας, αλλά όλες και όλους τους εκπροσώπους των κοινοβουλευτικών κομμάτων: Μην επιτρέψετε να χαθεί έστω και μία ανθρώπινη ζωή, ούτε από τους υγειονομικούς που τους βγάλατε σε αναστολή, χωρίς την παραμικρή αμοιβή, αυταρχικά, εκβιαστικά και εκδικητικά. 

Από χθες δυστυχώς έχουμε την πρώτη ανθρώπινη απώλεια του υβριδικού πολέμου. Μια νέα γυναίκα, οδοντίατρος, εξαναγκάστηκε να κλείσει το ιατρείο της, γιατί δεν ήθελε να εμβολιαστεί, ενώ μπορούσατε όπως είχαμε προτείνει να έχετε θεσμοθετήσει τη συναινετική προσέλευση ασθενών στα ιδιωτικά ιατρεία των ανεμβολίαστων ιατρών, με την επίδειξη επίσημα δηλωμένου rapid test, όπως και των ανεμβολίαστων ιατρών που θα ήταν υπόχρεοι να κάνουν δύο ή τρία rapid test ανά εβδομάδα.

Αντιθέτως, ψηφίσατε ή κάποιοι επιτρέψατε την εφαρμογή του νόμου της απαγόρευσης εργασίας, ακόμη και σε περιόδους ύφεσης, κάτι που, εκτός από την εγκληματική κατάρρευση του ΕΣΥ, είχε ως θλιβερό αποτέλεσμα, μετά από 13 μήνες ανέχειας, αφόρητης οικονομικής και ψυχολογικής πίεσης, να χαθεί ένας νέος άνθρωπος – επιστήμονας, καθώς πιεζόταν ακόμη και από το συγγενικό περιβάλλον της λόγω του οικονομικού αδιεξόδου στο οποίο την οδηγήσατε.

Το λόγο πλέον θα έχουν, θέλει δεν θέλει η ελληνική δικαιοσύνη, η GRECO και, σε λίγους μήνες, ο ελληνικός λαός.

Ως πρόεδρος της Ελληνικής Ανατροπής, ενημερώνω τους ηθικούς αυτουργούς αυτής της υβριδικής δολοφονίας ότι είμαστε αποφασισμένοι να οδηγήσουμε στο σκαμνί και στη φυλακή κάθε υπαίτιο: Ηθικό αυτουργό, συνεργό και δράστη.

Έχω δεσμευτεί, από τον Νοέμβριο του 2021 στον ελληνικό λαό, αλλά και από τον Μάρτιο του 2022 στον πρόεδρο της Βουλής, τον πρωθυπουργό και σ’ όλους τους βουλευτές, ότι η Ελληνική Ανατροπή θα προχωρήσει σε μηνυτήρια αναφορά σε βάρος όλων όσοι φέρουν ακέραια την ευθύνη της ηθικής αυτουργίας, της συνέργειας και της εκτέλεσης κάθε υβριδικού εγκλήματος κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Και, μεταξύ άλλων, αναφέρομαι, όχι μόνο στα υβριδικά εγκλήματα κατά των ανεμβολίαστων, αλλά και στα υβριδικά εγκλήματα κατά των διασωληνωμένων, εκτός και εντός ΜΕΘ, καθώς πολλές ήταν ανεπαρκείς (μαϊμού ΜΕΘ). 

Στην ίδια μηνυτήρια αναφορά, κατά του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και του υπουργού Υγείας Θάνου Πλεύρη, θα ζητώ να διερευνηθούν τα εγκληματικά κίνητρα της αφαίρεσης του δικαιώματος των ινσουλινο-εξαρτώμενων διαβητικών από την ηλεκτρονική πλατφόρμα χορήγησης των μονοκλωνικών αντισωμάτων την 30η Νοεμβρίου 2021 έως την 7η Δεκεμβρίου 2021, τουλάχιστον. 

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη θα απολογηθεί και θα τιμωρηθεί παραδειγματικά, γενικά για κάθε τι που έχει διαπράξει σε βάρος του ελληνικού λαού, της δημοκρατίας, της δικαιοσύνης, της δημοσιογραφίας, της εθνικής κυριαρχίας και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

 Τα ειλικρινή συλλυπητήρια μας στην οικογένεια της 34χρονης μαχήτριας που δεν άντεξε άλλο τον υβριδικό πόλεμο και τα εγκλήματα Μητσοτάκη!»

NEA

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.