Πάρις Κουρτζίδης: Η νομοθετική πρωτοβουλία Μητσοτάκη για απαγόρευση καθόδου των “Ελλήνων” στις εκλογές βάζει σε κίνδυνο τη Δημοκρατία και την Ελλάδα

Αυτή είναι η επίσημη θέση, την οποία νομιμοποιείται να την εκφράζει ο ιδρυτής και πρόεδρος της “Ελληνικής Ανατροπής”, κι άπαντες οφείλουν να στοιχηθούν άμεσα, χωρίς συν και πλην… Ουδείς δύναται να επιχαίρει όταν εκτελείται εν ψυχρώ η αληθινή δημοκρατία!

Στις δημοκρατίες όταν είναι γνήσιες, αληθινές, πραγματικές, δεν υπάρχουν φόβοι, φαντάσματα και αδιέξοδα! Στις δημοκρατίες αποφασίζουν οι πολίτες. Κυρίαρχος είναι ο λαός.

Στις δημοκρατίες δεν φέρνεις νόμο προσαρμοσμένο πάνω σε κόμματα και μάλιστα τελευταία στιγμή, φωτογραφικά, για να τους απαγορεύσεις την κάθοδο τους στις εκλογές, συκοφαντώντας όλα τα στελέχη, τα μέλη και τους οπαδούς τους ότι δήθεν αποτελούν όλοι μια εγκληματική οργάνωση.

Στις δημοκρατίες αυτοί που τυγχάνει να κυβερνούν όταν έχουν δώσει αφορμή για να κατηγορούνται οι ίδιοι ότι έχουν συστήσει και λειτουργούν ως επιτελικό παρακράτος και ως μαφιόζικη συμμορία, ενίοτε και ως εγκληματική οργάνωση -με την ευρεία και όχι μόνο έννοια – δεν έχουν κανένα απολύτως δικαίωμα μέχρι να αποχωρήσουν από την εξουσία με ομαλή διεξαγωγή εκλογών και με δημοκρατική ΑΝΑΤΡΟΠΗ (αφού δεν έχουν το σθένος και την ενσυναίσθηση να παραιτούνται), να βάζουν την Ελλάδα σε νέους, τεράστιους κινδύνους, όπως και την ομαλότητα της λειτουργίας του δημοκρατικού πολιτεύματος της, ψηφίζοντας νόμους αντισυνταγματικούς και σίγουρα βαθύτατα φασιστικούς.

Ο κ. Μητσοτάκης και όσοι πέσουν στην παγίδα αυτή… να ψηφίσουν κάτι τόσο αντισυνταγματικό και φασιστικό, να γνωρίζουν ότι θα είναι απολύτως υπεύθυνοι για ότι συμβεί… Όχι μόνο πολιτικά, αλλά και νομικά, ως ηθικοί αυτουργοί.

Εύχομαι το νομοσχέδιο της ντροπής… από δήθεν εκπροσώπους της Δημοκρατίας, που αναμένεται να κατατεθεί προς ψήφιση στη Βουλή, ουσιαστικά από το επιτελικό παρακράτος, τελικά να μην αποτελέσει αφορμή για αναβίωση εθνικών μελανών εποχών και εθνικών κινδύνων σε Ελλάδα και Κύπρο.

NEA

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.