Πάρις Κουρτζίδης: Καταθέτω νέα μηνυτήρια αναφορά για τη μαφιόζικη πολυσχιδή εγκληματική δράση του επιτελικού παρακράτους – Η Ελλάδα βρίσκεται σε εξαιρετική επικινδυνότητα – Ζητώ τις παραιτήσεις Μητσοτάκη, Ντογιάκου, Φλώρου εδώ και τώρα!

Ο αρχηγός του επιτελικού παρακράτους από σήμερα, μετά και το πόρισμα της ΑΔΑΕ, έχει επισήμως ονοματεπώνυμο: Κυριάκος Μητσοτάκης. Η ασφάλεια της χώρας βρίσκεται σε εξαιρετικό κίνδυνο. Οι δήθεν φρουροί του στρατεύματος και οι δήθεν ταγοί της δικαιοσύνης και της ομαλής λειτουργίας του δημοκρατικού πολιτεύματος είναι διεφθαρμένοι και πουλημένοι.

Οι “κύριοι” Μητσοτάκης, Ντογιάκος και Φλώρος δεν έχουν παρά να παραιτηθούν εδώ και τώρα, προκειμένου να μην κινδυνεύσει περαιτέρω η Δημοκρατία και η χώρα. Και παράλληλα να τεθούν στην κρίση του ελληνικού λαού και μιας αληθινής δικαιοσύνης, την αποκατάσταση της οποίας σύντομα αναλαμβάνει η Ελληνική Ανατροπή και με λαϊκή εντολή! Άλλωστε, ως λειτουργός δημοσίου συμφέροντος έχω δεσμευτεί από το 2020 να εισφέρω με κάθε τρόπο, ώστε να πέσει άπλετο φως. Να αποκαλυφθούν άπαντες οι μαφιόζοι και να αποδοθεί δικαιοσύνη.

Μέσα στο 2022 κατέθεσα τρεις κατεπείγουσες αναφορές στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου, η οποία δυστυχώς αποδεικνύεται ότι έχει τεράστιες ευθύνες, καθώς φέρεται να διαδραματίζει σημαίνοντα ρόλο στη συγκάλυψη μαφιόζων. Ως εκ τούτου, άμεσα προχωρώ σε νέα (συμπληρωματική) μηνυτήρια αναφορά κατά όλων των υψηλόβαθμων πρωταγωνιστών του επιτελικού παρακράτους Μητσοτάκη και της μαφιόζικης εγκληματικής οργάνωσης, η πολυσχιδής δράση της οποίας σιγά – σιγά στοιχειοθετείται.

Με ονόματα, διευθύνσεις, τηλέφωνα. Η σύγκρουση για την υπεράσπιση της πατρίδας και του δημόσιου συμφέροντος δεσμεύομαι για μία ακόμη φορά ότι θα είναι ολομέτωπη μέχρι τελικής δικαίωσης. Το φως κερδίζει πάντα το σκοτάδι.

NEA

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.