Πάρις Κουρτζίδης: Ο ύποπτος για αρχηγός επιτελικού παρακράτους “δωροδοκεί” αστυνομικούς – λιμενικούς ενώ εξαιρεί στρατιωτικούς και πυροσβέστες

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ανατροπής, Πάρις Κουρτζίδης, ερωτηθείς από δημοσιογράφους να σχολιάσει το επίδομα 600 ευρώ σε ένστολους  αστυνομικούς – λιμενικούς, δήλωσε:

«Ο ύποπτος για αρχηγός του επιτελικού παρακράτους, αντί τόσα χρόνια που βρίσκεται στη διακυβέρνηση να εισφέρει στη δημιουργία άρτιας ελληνικής αστυνομίας, η οποία θα είχε να επιδείξει σωστά εκπαιδευμένους αστυνομικούς με επαρκή μέσα και εξοπλισμό, έρχεται λίγους μήνες προ των εκλογών να δωροδοκήσει με κυνικό τρόπο και με χρήματα του δοκιμαζόμενου -από ακρίβεια και αισχροκέρδεια- ελληνικού λαού κάθε απλό και έντιμο αστυνομικό (όπως και λιμενικό), ενισχύοντας ταυτόχρονα με θράσος κάθε επίορκο του βρώμικου συστήματος και της Greek Mafia.

Αντί να ενισχύει με προσλήψεις εδώ και τόσο καιρό το Λιμενικό και την Πυροσβεστική, κάνει ότι κατηγορούσε ότι έκανε ο προκάτοχός του. Μοιράζει αποσπασματικά και επιλεκτικά επιδόματα, με τη διαφορά ότι είναι καταφανής η προεκλογική σκοπιμότητά τους.

Επιλέγει να ενισχύσει το ίδιο, επιχειρησιακούς αστυνομικούς – λιμενικούς που καθημερινά κινδυνεύουν, με τους διοικητικούς, τους υψηλόβαθμούς και τους υψηλόμισθους.

Ενισχύει ταυτόχρονα ακόμη κι αυτούς που σκόπιμα κρατάει στις υπηρεσίες τους για να συνεχίζουν να (εξ)υπηρετούν συγκαλύψεις ή και να συνεργούν σε βρώμικες αποστολές, όπως η δολοφονία Καραϊβάζ, οι υποθέσεις Λιγνάδη – Φουρθιώτη και οι παρακολουθήσεις που ως πραγματικό απώτερο στόχο είχαν την εκβίαση πολιτικών, δικαστικών, επιχειρηματιών.  

Την ίδια ώρα, η -ανεκδιήγητη και επικίνδυνη για τη Δημοκρατία- κυβέρνηση Μητσοτάκη, αποκλείει από την επιδότηση των 600 ευρώ τους στρατιωτικούς και τους πυροσβέστες, αποδεικνύοντας έτσι την προχειρότητα, τον φθηνό λαϊκισμό και τον προεκλογικό πανικό που τη διακατέχει».

NEA

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.