Πάρις Κουρτζίδης: Ωμή παρέμβαση στη δικαιοσύνη η διαδικασία εξπρές για τη ψευδή καταμήνυση Άδωνη!

Δήλωση του προέδρου της Ελληνικής Ανατροπής Πάρι Κουρτζίδη, για την ψευδή καταμήνυση Άδωνι Γεωργιάδη:

“Την Τρίτη 29/11 και ώρα 10.00πμ, μετά από ολοφάνερη ωμή παρέμβαση της κυβέρνησης Μητσοτάκη στην ελληνική δικαιοσύνη, προκειμένου να τρέξει τη δικογραφία-παρωδία σε χρόνο-εξπρές που δεν έχει προηγούμενο στην Ελλάδα (ούτε πρόκειται να έχει, όχι μόνο για σοβαρές υποθέσεις, ακόμη και δημοσίου συμφέροντος (βλ. υποκλοπές, Noor1 κλπ), αλλά και απλών πολιτών που αναζητούν και τρέχουν για να βρουν το δίκιο τους, θα προσέλθω για να παραλάβω από την 29η πταισματοδίκη Αθηνών το επίμαχο φάκελο της προκαταρκτικής έρευνας και, παράλληλα, θα ζητήσω και θα λάβω προθεσμία, προκειμένου να καταθέσω μέσω του δικηγορικού γραφείου του Θεόδωρου Μαντά ανωμοτί, ως είθισται.

Φυσικά, θα εξεταστεί το αν θα προχωρήσουμε άμεσα και σε ψευδή καταμήνυση, καθώς και σε μήνυση για πλαστογραφία (δήθεν αποδεικτικού) tweet, όπως και για συκοφαντική δυσφήμιση μέσω χρήσης και πλαστού εγγράφου κλπ.

Οι μάρτυρες που θα δηλώσουμε θα είναι μια ακόμη δυσάρεστη έκπληξη για τον υπουργό Ανάπτυξης και αντιπρόεδρο της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη.

Επιπλέον θα ακολουθήσει και αγωγή αποζημίωσης, μέρος της οποίας θα δωθεί -όποτε κι αν τη λάβουμε- στους υγειονομικούς που δοκιμάζονται ως άνθρωποι, καθώς βρίσκονται φασιστικά σε αμισθί αναστολή εργασίας!

Το ΦΩΣ πάντα κερδίζει το σκοτάδι!

Δείτε τις σχετικές αναρτήσεις:

NEA

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.