Πάρις Κουρτζίδης: Πρέπει να παρέμβει εισαγγελέας για τη βλάβη σε ασθενοφόρο που μετέφερε 6χρονο παιδί εσπευσμένα σε νοσοκομείο

Δήλωση του προέδρου της Ελληνικής Ανατροπής, Πάρι Κουρτζίδη, σχετικά με τη βλάβη που υπέστη ασθενοφόρο στην Ιονία οδό ενώ μετέφερε εσπευσμένα 6χρονο παιδί από τα Γρεβενά στο Γεν. Νοσοκομείο Πατρών.

Ο κ. Κουρτζίδης μεταξύ άλλων αναφέρεται σε τυχόν ποινικές ευθύνες που θα πρέπει να αποδοθούν στους υπαίτιους από την Εισαγγελία.

Ολόκληρη η δήλωση:

«Είναι τραγικό! Είναι θλιβερό! Ζητώ την άμεση αυτεπάγγελτη παρέμβαση εισαγγελέα, προκειμένου να διεξαχθεί κατεπείγουσα εισαγγελική έρευνα για τυχόν ποινικές ευθύνες, σχετικά με τη βλάβη στο ασθενοφόρο που μετέφερε 6χρονο αγοράκι στο Γεν. Νοσοκομείο Πατρών, η οποία δεν αποκλείεται να κριθεί ακόμη και μοιραία!  Εύχομαι από καρδιάς, το αγοράκι να διαφύγει τον κίνδυνο και να γίνει σύντομα καλά, ώστε να επιστρέψει υγιέστατο στο σπίτι και στους γονείς του.

Ωστόσο, η εισαγγελία οφείλει, έτσι κι αλλιώς, άμεσα να διεξάγει έρευνα, προκειμένου να αποδοθούν τυχόν ευθύνες, όπου κι αν αυτές αναλογούν».

NEA

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.