Στην Ξάνθη, τον Έβρο και την Αλεξανδρούπολη ο πρόεδρος της Ελληνικής Ανατροπής 

Ο Πάρις Κουρτζίδης συνοδευόμενος από κλιμάκιο της Β. Ελλάδος συνεχίζει την μεγάλη προεκλογική περιοδεία του στην Μακεδονία και την Θράκη. 

Στην κατάμεστη αίθουσα “Ειρήνη” στο κέντρο της Ξάνθης, το απόγευμα της Κυριακής 30/10 ο πρόεδρος της ΕΛΑ, παρέθεσε ομιλία παρουσιάζοντας τις θέσεις του κόμματος. Ακολούθησαν συναντήσεις με τους παλινοστούντες, οι οποίοι έδωσαν βροντερό παρόν στην μεγάλη εκδήλωση της Ελληνικής Ανατροπής.

Ελληνική Ανατροπή Ξάνθη Αλεξανδρούπολη

 

Ομιλία προέδρου στην αίθουσα Ειρήνη στην Ξάνθη

 

Απόσπασμα από την ομιλία του προέδρου της ΕΛΑ:

Το κλιμάκιο του κόμματος και ο πρόεδρος Πάρις Κουρτζίδης, παρευρέθηκαν το πρωί της Δευτέρας 31/10 στον Έβρο και την Αλεξανδρούπολη. Πραγματοποίησαν συναντήση με την Ένωση Γεωργικών Συναιτερισμών Ορεστιάδας και τον διευθυντή της Ένωσης Ρ. Ραλούση, όπου και συζήτησαν τα έντονα προβλήματα του κλάδου. Η Ελληνική Ανατροπή, έχει ήδη παραθέσει την Αγροτική Πολιτική της και τα 9 σημεία-προτάγματα για την επίλυση μεγάλων κωλυμάτων της πρωτογενούς παραγωγής.

 

Συνάντηση με τον διευθυντή ΕΑΣ κ. Ρ. Ραλούση

Ελληνική Ανατροπή Αλεξανδρούπολη

 

Συνάντηση με τον διευθυντή ΕΑΣ κ. Ρ. Ραλούση

Στον Έβρο κατευθύνθηκε μετέπειτα των συναντήσεων, ο Πάρις Κουρτζίδης και το κλιμάκιο του κόμματος, πραγματοποιώντας αυτοψία, έπειτα από παρέκκληση τοπικών φορέων που βρίσκονται στα “κάγκελα” με το μεγάλο ζήτημα της επέκτασης του ΚΥΤ μεταναστών στο Δ.Δ Φυλακίου του Δήμου Κυπρίνου στον Έβρο.

Όπως ενημερώθηκε ο πρόεδρος της ΕΛΑ: “Υπό τον φόβο να μην γίνει η περιοχή η νέα Μόρια, εδώ λειτουργούν ΚΥΤ (Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης) 250 θέσεων και Προαναχωρισιακό κέντρο (ΠΡΟ.ΚΕ.ΚΑ.) άλλων 250 θέσεων αντίστοιχα. Με την επέκταηση της δομής θα τριπλασιαστεί ο αριθμός των φιλοξενουμένων στο ΚΥΤ και στο ΠΡΟ.ΚΕ.ΚΑ.”

 

Στο ΣΚΥΤ μεταναστών στο Δ.Δ Φυλακίου του Δήμου Κυπρίνου στον Έβρο

 

Κλιμάκιο της ΕΛΑ μαζί με τον πρόεδρο στο φυλάκιο Καστανιών στον Έβρο

NEA

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.