Συνάντηση Π. Κουρτζίδη με τον πρόεδρο ΠΟΠΕΚ στη Θεσσαλονίκη

Ο πρόεδρος του ΕΛ.Α, Πάρις Κουρτζίδης στο πλαίσιο της περιοδείας του στη Θεσσαλονίκη, πραγματοποίησε συνάντηση με τον πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πρατηριούχων Εμπόρων Καυσίμων, κ. Θέμη Κιουρτζή. 

Στην συνάντηση, ο κ. Κιουρτζής επεσήμανε ότι οι τιμές καυσίμων διαμορφώνονται από τα διυλιστήρια, που αισχροκερδούν και κανείς δεν τολμά να τους επιβάλει πλαφόν, ενώ ενημέρωσε τον πρόεδρο του ΕΛ.Α για το μαφιόζικο καθεστώς των λαθρέμπορων του κλάδου που διαπλέκεται με τις αρχές και το κράτος.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του Κινήματος Ελεύθεροι Άνθρωποι, κ. Πάρις Κουρτζίδης ανέφερε ότι σε όλη τη δημοσιογραφική διαδρομή του και ειδικά από το 2018 απέδειξε ότι δεν συμβιβάζεται, δεν δειλιάζει, δεν κάνει εκπτώσεις και μπορεί να αντιμετωπίζει επιτυχώς τους ισχυρούς. Το ίδιο, όπως πρόσθεσε, συνεχίζει να κάνει κι ως πολιτικός αρχηγός σήμερα, το ίδιο θα συνεχίζει να πράττει κι όταν το ΕΛ.Α μπει στη Βουλή. 

Συγκεκριμένα, ο κ. Πάρις Κουρτζίδης ανέφερε: “Οι ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ζητούν συνεργασία με τον κλάδο που εκπροσωπεί ο κ. Θέμης Κιουρτζής προκειμένου να μας ενημερώσει για τα δίκαια αιτήματα, τις ρεαλιστικές λύσεις καθώς και για τις λαμογιές και τα στρεβλά που αντιμετωπίζει ο χώρος. Έχουμε τον τρόπο από τώρα, όχι από όταν θα μπούμε στη Βουλή, γιατί θα μπούμε στη Βουλή, να πιέζουμε και να δίνουμε μάχες. Θα αλλάξουμε τα πράγματα προς το συμφέρον του πολίτη και κάθε παραγωγικού φορέα, με κοινωνική δικαιοσύνη.  Ο κ. Μητσοτάκης, εάν θέλει να προστατεύσει σήμερα τους Έλληνες καταναλωτές, ας τολμήσει να καταργήσει άμεσα το ψευτοχρηματιστήριο ενέργειας που του έχουν επιβάλλει”.

Ο πρόεδρος του ΕΛ.Α Πάρις Κουρτζίδης με κλιμάκιο του κόμματος σε συνάντηση με τον πρόεδρο ΠΟΠΕΚ, κ. Θέμη Κιουρτζή
NEA

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.