«Ζητούν 10 ευρώ από κάθε μέλος που θέλει να ακούσει τον υπουργό Άμυνας»

Θες να δεις από κοντά τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Νίκο Παναγιωτόπουλο; Και μάλιστα να σου μιλήσει για την ενεργειακή κρίση; Ε, τότε, πλήρωσε… 10 ευρώ!

Ειδικότερα, σε μια εποχή που η ενεργειακή κρίση έχει δημιουργήσει τεράστια προβλήματα στην ελληνική οικονομία, με την παρούσα κυβέρνηση να είναι απούσα και χωρίς σχέδιο για την επόμενη ημέρα, οι τοπικές οργανώσεις της Νέας Δημοκρατίας βάζουν «εισιτήριο» για ομιλίες υπουργών, λες και πρόκειται για θίασο που καλούνται να παρακολουθήσουν οι πολίτες επί πληρωμή!

Ειδικότερα, η τοπική οργάνωση της Ν.Δ. Καβάλας πρόκειται να πραγματοποιήσει εκδήλωση για την ενεργειακή κρίση, με ομιλητή τον υπουργό Εθνικής Άμυνας και τοπικό βουλευτή Νίκο Παναγιωτόπουλο. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 20 Μαρτίου 2022 στις 11:30 π.μ. στο ξενοδοχείο LUCY.

Μέχρι εδώ καλά.

Για να τον ακούσει κάποιος, όμως, πρέπει να πληρώσει αντίτιμο ύψους 10 ευρώ! Ναι, καλά διαβάσατε! Αυτό άλλωστε αναφέρει και η σχετική πρόσκληση της τοπικής οργάνωσης.Αλήθεια, το Μέγαρο Μαξίμου και η Πειραιώς το γνωρίζουν; Έχουν ενημερώσει σχετικά τον Κυριάκο Μητσοτάκη που νοσεί με κορωνοϊό και είναι σε καραντίνα;

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας έχει ενημερωθεί ότι η ομιλία του κοστίζει… 10 ευρώ;

Τα χρήματα αυτά που θα δοθούν; Σε ποια «χέρια» θα καταλήξουν; Για να «διατεθούν» που ακριβώς;

Στην «Ελλάδα του Κυριάκου Μητσοτάκη», δυστυχώς, όλα μπορούν να συμβούν. Κι όπως εύστοχα δήλωσε προ ημερών ο πρόεδρος των ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, Πάρις Κουρτζίδης: «…Πλέον δεν πρέπει να μιλάμε για κυβέρνηση αλλά για θίασο Μητσοτάκη!».

NEA

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.